Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


TC De Schapekolk

Tennisplezier.....dat is waar wij voor staan. En dat betekent dat de focus ligt op het (aanbieden van) tennis, maar het mag ook best een beetje (heel erg) gezellig zijn.

Sinds 2016 is TC de Schapekolk gevestigd op Sportpark Borgele. Het is er goed vertoeven op 6 banen, 2 all-weather en 4 gravelbanen. Lekker met het gehele gezin er op uit, dat kan allemaal op de banen van TC de Schapekolk.

Een stukje geschiedenis
Het tennispark is geopend in 1971. Het is begonnen met 3 tennisbaantjes en een bouwkeet als kantine. De naam komt waarschijnlijk van het feit dat er op die plek een kolk heeft gelegen met een kleine weide met schapen. Het park is vanaf het begin altijd in particulier bezit geweest en als zodanig geëxploiteerd geweest. 
 
Vroeger tenniste men alleen voor het plezier. Toen een aantal leden ook graag competitie en toernooien wilden spelen is er op het park een tennisclub opgericht die zich aansloot bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Club).

Het oude terrein in Diepenveen is gekocht door een projectontwikkelaar. Na het onderzoeken van meerdere alternatieven is gekozen voor het vestigen op Sportpark Borgele. 
 
Openingstijden
Het tennisseizoen loopt van 1 maart t/m 30 november.

De openingstijden van het park zijn:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur - 22.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 18.00 uur
Zondag: 09.00 uur - 18.00uur

Voor alle periodes geldt dat de weersomstandigheden het gebruik van de banen kunnen beïnvloeden. Op momenten dat de banen door regenachtig of vochtig weer te nat zijn om zonder beschadiging bespeeld te worden, bestaat de kans dat banen en/of het park gesloten zijn. Dit kan ook het geval zijn, als de banen door opdooi schade zouden kunnen oplopen. Bij twijfel is zekerheid over openstelling van het park te verkrijgen via het telefoonnummer 0570-591694. Het antwoordapparaat wordt ingesproken, wanneer het park gesloten of als het te slecht weer is om tennisen.

Lees het Baanreglement (zie link onderaan deze pagina) voor alle informatie over gebruik van de banen.


Download bestanden
Baanregelement 61 KB (842x opgehaald)
 Over vereniging 
 TC De Schapekolk


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Contact
 Husselen
 Kids
 Lid worden?
 Onze sponsoren
 Openingstijden TC Schapekolk
 Toernooien
 Training
 Vacaturebank
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren