Welkom bij

De Schapekolk


Welkom bij De Schapekolk !

Met een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1971, vormen wij het kloppende hart van tennisplezier in Diepenveen en Deventer. Gelegen op een prachtige locatie aan de Bredenhorst, bieden wij een uitnodigende omgeving voor zowel ervaren spelers als nieuwkomers in de sport.

Ons tennispark, gelegen op de grens van Diepenveen en Deventer, omvat vier prachtige gravelbanen en twee all-weatherbanen, allemaal klaar om de opwinding van het spel te delen. Als enige club in Deventer met gravel, zijn we trots op onze unieke speelomstandigheden die een authentieke tenniservaring bieden.

Met een lidmaatschap van 237 enthousiaste spelers, streven we naar een balans tussen gemeenschap en ruimte om te spelen. Onze verhouding van 39,5 leden per baan, aanzienlijk lager dan het regionale gemiddelde van 70 per baan, garandeert dat je altijd een kans hebt om je passie te omarmen, ongeacht je vaardigheidsniveau.

Bij De Schapekolk  gaat het niet alleen om het spel op de baan, maar ook om de warme en gastvrije sfeer die onze club definieert. Met een gezonde en bloeiende gemeenschap hebben we bewust een ledenstop ingesteld rond de 250 leden, waardoor we het principe van altijd kunnen spelen kunnen waarborgen.

Of je nu op zoek bent naar competitieve uitdagingen, sociale evenementen of gewoon een plek om te ontspannen en te genieten van tennis, bij ons vind je het allemaal. Sluit je aan bij onze levendige gemeenschap en ontdek het plezier van tennis bij De Schapekolk !


Social media

Volg je ons ook?

Neem contact met ons op

Share by: